Online Training 'Blijvend Zelfvertrouwen'

Gratis Bonus #1: Het e-boek Inzicht in je Kracht!

Gratis Bonus #2: Het e-boek Je bent prima zoals je bent!

Gratis Bonus #3: Het e-boek Volg je eigen weg.

Over de online training ‘Blijvend Zelfvertrouwen’

Deze online cursus zelfvertrouwen geeft je direct het beste inzicht in het bereiken van een gezond zelfvertrouwen. Het hoeft geen jaren te duren om zelfvertrouwen te ontwikkelen!

Dit bespaart je ontzettend veel tijd en energie. Ik begeleid je stap voor stap door dit proces. Talloze cursisten zijn je voorgegaan. Ze hebben het geloof in zichzelf weer teruggevonden.

Normaal doorloop je voor het ontwikkelen van zelfvertrouwen meerdere coachingsessies à € 95,- per sessie. Omdat niet iedereen hiervoor de tijd of het geld heeft, is er nu deze online cursus zelfvertrouwen voor een fractie van de prijs!

 

Wie ben ik? Frank de Moei | Professional Coach| Newstart

Ik ben een professionele coach en trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie.

 

Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council).

 

In mijn praktijk begeleid ik mijn cliënten in het vergroten van hun zelfvertrouwen en zelfwaardering.

 

Zelfontwikkeling is al 25 jaar mijn passie en ik help graag onze 15.000 cursisten met hun persoonlijke groei.

 

Cursus Mindfulness

Gratis toegang tot de Bonus:

De extra mini-cursus 'Mindfulness op het werk'. - Waarde: € 27

Wat fitnessen is voor je fysieke lichaam, zijn Mindfulness en Meditatie voor je geest.

Mensen in Nederland en andere Westerse landen beginnen zich nu langzaam te realiseren dat ze niet alleen hun lichaam gezond moeten houden, maar ook hun geest.

Niet lekker in je vel zitten, onrust, piekeren en stress zijn de grootste oorzaken waaruit blijkt dat je je ongelukkig voelt.

Hetzelfde gold een aantal jaren geleden voor mij. Ik zat niet lekker in mijn vel omdat ik te veel van mezelf vroeg en bepaalde dingen voor ogen had die op dat moment onrealistisch waren.

In plaats van naar mezelf te kijken, zocht ik geluk in de vorm van materiële dingen en spullen. Ik stelde onwerkelijke doelen voor mezelf.

Waarom?

Omdat we in een samenleving leven die gebaseerd is op verwachtingen.

We moeten voldoen aan bepaalde verwachtingen. Er op een bepaalde manier uitzien. Een groot huis hebben. Een mooie auto.

We spenderen vaak meer tijd aan het verzorgen van ons uiterlijk, onze kleren en ons haar, dan dat we spenderen aan het verzorgen van ons brein!

Nooit meer Zorgen of Stress

Met deze online cursus stress verminderen ontdek je de beste manier om zorgen en stress los te laten. Het hoeft geen jaren te duren om ontspanning te ervaren!

Dit bespaart je ontzettend veel tijd en energie. Talloze cursisten zijn je voorgegaan. Ze hebben hun vreugde en ontspanning weer teruggevonden. Ik begeleid je stap voor stap door dit proces.

Normaal doorloop je voor het loslaten van stress meerdere coachingsessies à € 95,- per sessie. Omdat niet iedereen hiervoor de tijd of het geld heeft, is er nu deze online cursus voor een fractie van de prijs!

In 9 weken ontvang je 19 lessen per e-mail die je veel inzichten en handvatten geven om je zorgen los te laten. Dit is een resultaatgerichte cursus: een systematische, praktische èn effectieve methode om de spanning in je leven los te laten.

Daarbij ontvang je vragen en opdrachten die je in staat stellen in de praktijk te oefenen, zodat je direct het resultaat merkt. Ontspanning, vertrouwen en optimisme worden dan vanzelfsprekend en je kunt hier blijvend van genieten!

Cursus Relaties Verbeteren 

Over de online training ‘Betere Relaties met Iedereen’

Deze online cursus relaties helpt je in een korte tijd de uitdagingen in je relaties op te lossen. Het hoeft geen jaren te duren om je relaties te verbeteren!

Dit bespaart je ontzettend veel tijd en energie. Ik begeleid je stap voor stap door dit proces. Talloze cursisten zijn je voorgegaan. Ze hebben in hun relaties zichzelf weer ‘teruggevonden’.

Normaal doorloop je voor het ontwikkelen van zelfvertrouwen meerdere coachingsessies à € 95,- per sessie. Omdat niet iedereen hiervoor de tijd of het geld heeft, is er nu deze online cursus zelfvertrouwen voor een fractie van de prijs!

In 11 weken ontvang je 23 lessen per e-mail die je helpen je relaties gezonder te maken. Dit is een resultaatgerichte cursus: een systematische, praktische èn effectieve methode om je relaties te verbeteren.

Je ontvangt talloze inzichten en praktische oefeningen om relatieproblemen op te lossen en je leert natuurlijk en gemakkelijk te communiceren met de mensen die belangrijk voor je zijn.

Je ontvangt vragen en opdrachten die je in staat stellen in de praktijk te oefenen zodat je direct het resultaat merkt – en gezonde relaties gaat ontwikkelen.

Brain Actives

Laat je hersenen werken als nooit tevoren!

  • Verbeter focus EN CONCENTRATIE
  • Extra energie en uithoudingsvermogen
  • Vergroot de cognitieve functies
  • VERSTERK het leervermogen